Свободни позиции - Овергаз

Свободни позиции

Свободни позиции

Овергаз е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията осъществява пълния технологичен цикъл - проектиране, доставка, строителство, инвеститорски контрол, поддръжка и експлоатация на газоразпределителни мрежи. Газификация "до ключ".Ако искате да станете част от нашия екип, кандидатствайте като изберете подходяща за Вас позиция.

Стажант „Счетоводство“

ОВЕРГАЗ е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията ни цели повишаване на екологичната безопасност и опазване на околната среда. Ангажираността ни в полза на обществени каузи е част от нашето кредо вече почти 30 години.

Ние в Овергаз влагаме сили и желание в развитието на таланта на младите кадри на България, защото вярваме, че могат да допринесат за общността ни с разнообразния си опит, умения и възгледи.

 ТОВА СМЕ НИЕ!

Търсим за екипа си Стажант „Счетоводство“.

Какво те очаква:

Работа от първия ден – обработка на плащания към доставчици и обработка на складови документи. Счетоводството може да бъде изключително сложна и неразбираема материя за някои хора, а за други да бъде лесна и интуитивна работа. Ако и за теб аналитичното мислене и обичта към цифрите са налице, то при нас те очаква едно амбициозно и вдъхновяващо пътуване.

Какво ние очакваме от теб: 

ОРГАНИЗИРАНОСТ. МОРАЛ. ПРЕЦИЗНОСТ. Това са само няколко качества на страхотния счетоводител.

Ако ти:

  • Си втори или по-голям курс „Счетоводство“;
  • Имаш добра компютърна грамотност;
  • Си организиран, комуникативен и прецизен...

… то търсим точно теб!!!

При нас ще откриеш:

  • Екип от колеги и приятели, които да те вдъхновяват и подкрепят във всеки момент;
  • Възможност да докажеш себе си и желанието си да се развиваш в нашата компания;
  • Стажантска програма, наставник, знания и умения, които ще са ти полезни не само в професионален план, но и в живота като цяло.

Ако търсиш твоята ДОБРА КОМПАНИЯ, ела при нас!

Гарантираме конфиденциалността на предоставените данни. Може да се запознаеш с Политиката за поверителност на личните данни, обработвани в процедури за подбор на персонал за Групата Овергаз, тук.

 

 

Кандидатствай Виж всички