Свободни позиции - Овергаз

Свободни позиции

Свободни позиции

Овергаз е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията осъществява пълния технологичен цикъл - проектиране, доставка, строителство, инвеститорски контрол, поддръжка и експлоатация на газоразпределителни мрежи. Газификация "до ключ".Ако искате да станете част от нашия екип, кандидатствайте като изберете подходяща за Вас позиция.

Стажант в Процес „Управленски системи“

ОВЕРГАЗ е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията ни цели повишаване на екологичната безопасност и опазване на околната среда. Ангажираността ни в полза на обществени каузи е част от нашето кредо вече почти 30 години.

Ние в Овергаз влагаме сили и желание в развитието на таланта на младите кадри на България, защото вярваме, че могат да допринесат за общността ни с разнообразния си опит, умения и възгледи.

ТОВА СМЕ НИЕ!

Търсим за екипа си Стажант в Процес „Управленски системи“,  „Овергаз Инженеринг“ АД.

Какво те очаква:

Истинска работа от първия ден - управление на качеството, здравословни и безопасни условия на труд, управление по отношение на околната среда, логистика, доставки и материални запаси. Ще имаш възможност да предизвикаш себе си, защото ще работиш с пъстър и непоколебим екип, под наблюдението на личен треньор и ментор. Ще опознаеш по-добре самия себе си - силни страни, слабости и интереси.

 Какво ние очакваме от теб: 

СТРАСТ. ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ. ЖАЖДА ЗА ЗНАНИЯ. Това са само няколко качества на ДОБРИЯ СТАЖАНТ.

 Ако ти:

  • Си Магистър или Бакалавър в УАСГ, ТУ, МГУ;
  • Владееш Microsoft Office на добро ниво;
  • Си енергичен, инициативен, имаш позитивна нагласа и ефективна комуникация;
  • Си добър в организирането на работен процес;

… то търсим точно теб!!!

При нас ще откриеш:

  • Екип от колеги и приятели, които да те вдъхновяват и подкрепят във всеки момент;
  • Възможност да докажеш себе си и желанието си да се развиваш в нашата компания;
  • Стажантска програма, наставник, знания и умения, които ще са ти полезни не само в професионален план, но и в живота като цяло.

Ако търсиш твоята ДОБРА КОМПАНИЯ, ела при нас!

 

Гарантираме конфиденциалността на предоставените данни. Може да се запознаеш с Политиката за поверителност на личните данни, обработвани в процедури за подбор на персонал за Групата Овергаз, тук.

 

 

Кандидатствай Виж всички