8 години успешно партньорство между Овергаз и BOSCH

Вече 8 години Овергаз и BOSCH си партнират в предлагането и сервизирането на модерно и сигурно газово оборудванеза българските домове. Експертите на двете компании подпомагат семействата в избора на най-ефективните уреди за тяхното жилище.

 

По случай дългогодишната успешна съвместна работа на 19-ти септември 2016 г. BOSCH награди 19 от експертите на „Овергаз Мрежи“, които са монтирали най-голям брой газови котли от началото на тази година. Служителите на газоразпределителното дружество получиха комплекти с висококачествени инструменти, които да използват в своята дейност.

 

От правилния избор на газово оборудване зависи не само комфорта и топлината в дома, но и размера на месечните сметки на домакинството за отопление и топла вода. Сервизни техници на Овергаз са обучени да осигуряват обслужване и ремонт на всички уреди. Регулярната профилактика на газовото оборудване, газовата и водно-отоплителната инсталации са важна предпоставка не само за безопасността на дома, но и за ефективното им функциониране и поддържането на оптимален разход на енергия.

 

Други новини