Важно съобщение!

Уважаеми клиенти, 

 

С оглед динамичната епидемична ситуация в страната, Ви уведомяваме, че считано от 25 ноември 2020 г. приемането на заявления и документи за съгласуване на проекти или предоставяне на изходни данни за нуждите на проектиране на инфраструктурни обекти, и предаването на готови такива в Приемната на „Овергаз Мрежи“ АД в сградата на НАГ, ще се извършва само в дните вторник и четвъртък.

Ще Ви очакваме в офиса ни в гр. София, на ул. „Сердика” №5, при спазване на всички противоепидемични мерки и осигуряване на безопасни условия за Вас и служителите на „Овергаз Мрежи“ АД.

На сайта на компанията – www.overgas.bg, на Ваше разположение остават публикувани бланка „Заявление“ и утвърдени цени за извършване на услуги, свързани с предоставянето на данни от техническия архив на ГИС за газоразпределителни мрежи. Можете да подавате документите си придружени с попълнена бланка, която е желателно да се разпечатва двустранно.

За всички въпроси относно съгласуване на проекти и предоставяне на изходни данни се информирайте на тел. 0882 173 722, 0882 174 054 или на 0700 11 110.

 

Желаем здраве на Вас и Вашите семейства!

 

Други новини