Профил на компанията

През изминалите 25 години водещи за нас винаги са били лоялността и прозрачността в работата. Силно вярваме в обществения интерес, затова сме ориентирани изцяло към потребителите, а мисията ни е да осигуряваме пълен достъп до най-евтината и екологично чиста енергия – природния газ. Ние уважаваме правото на избор и държим нашите клиенти, настоящи и бъдещи, да взимат информирани решения. Спазваме принципите на добрите търговски практики и приемаме пазарните правила като стимул за развитие.

През тези две десетилетия вложихме над 320 милиона лева в изграждането на 2200 километра разпределителни газопроводи. Достигнахме до домовете на 250 000 български домакинства. Всеки месец предоставяме енергийна алтернатива на 60 хиляди семейства, над 3000 производствени компании, стотици училища, детски градини, болници и социални заведения.

Природният газ винаги е бил най-достъпната енергия за обществото. Заедно преди две десетилетия започнахме историята за газификацията на България, която с усърдие и желание ще продължим да пишем – ние от Овергаз, и Вие, нашите приятели и партньори. Заедно извървяхме дългия и трънлив път на промяната на статуквото и изграждането на работещ енергиен пазар. Защото винаги сме се застъпвали за правото на избор. Защото сме на ваша страна. Защото си приличаме.

Добре дошли на страницата на Овергаз – най-голямата българска частна компания в областта на газификацията!