Информация за кандидатстване

Как да кандидатствам

Овергаз е най- голямата частна компания, която инвестира в областта на природния газ в България, и като такава привлича все повече специалисти, които желаят да започнат работа при нас. За да има Вашата кандидатура по-големи шансове за успех, по време на процеса по подбор, е важно да кандидатствате за правилната позиция. Може да определите коя е най-подходящата за Вас в няколко лесни стъпки:

  • Разгледайте нашите отворени позиции и проверете изискванията, публикувани в обявата.
  • Анализирайте дали Вашият профил и предходен професионален опит отговарят на областта на компетентност, образователните изисквания и квалификации, необходими за заемане на позицията.
  • Научете повече за Овергаз като компания и определете защо искате да станете част от нашия екип.
Когато сте готови с предходните три стъпки, може да кандидатствате за избраната от Вас позиция като натиснете бутона „Apply for this opening” и попълните кратката форма за регистрация, която ще се появи след това.

Ние гарантираме конфиденциалността на Вашите данни. Може да се запознаете с Политиката за поверителност на личните данни, обработвани в процедури за подбор на персонал за Групата Овергаз, тук.

Ако в момента не намирате подходящата позиция за Вас, но проявявате интерес за работа в Овергаз, може да отидете на „Свободни позиции“ и там да попълните формата за регистрация и да оставите Вашето CV. При наличие на свободна позиция, която отговаря на Вашия профил и квалификация, ние ще се свържем с Вас. Свободни позиции