Свободни позиции - Овергаз

Свободни позиции

Свободни позиции

Овергаз е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията осъществява пълния технологичен цикъл - проектиране, доставка, строителство, инвеститорски контрол, поддръжка и експлоатация на газоразпределителни мрежи. Газификация "до ключ".Ако искате да станете част от нашия екип, кандидатствайте като изберете подходяща за Вас позиция.

Стажант „Корпоративни клиенти“ - присъединяване на нови клиенти

ОВЕРГАЗ е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията ни цели повишаване на екологичната безопасност и опазване на околната среда. Ангажираността ни в полза на обществени каузи е част от нашето кредо вече почти 30 години.

Ние в Овергаз влагаме сили и желание в развитието на таланта на младите кадри на България, защото вярваме, че могат да допринесат за общността ни с разнообразния си опит, умения и възгледи.

ТОВА СМЕ НИЕ!

Търсим за екипа си Стажант „Корпоративни клиенти за присъединяване на нови клиенти.

 

Какво те очаква:

Истинска работа от първия ден - проучване, идентифициране и присъединяване на нови корпоративни клиенти. Ще имаш възможност да предизвикаш себе си, работейки с пъстър и непоколебим екип, под наблюдението на личен ментор. Той е master в сферата и ще ти даде поле и възможност за развитие. С нас те очаква едно амбициозно и вдъхновяващо пътуване.

 

Какво ние очакваме от теб: 

СТРАСТ. КУРАЖ. ВДЪХНОВЕНИЕ. Това са само няколко качества на успешния търговец.

  Ако ти:

  • Си последен курс по Администрация и управление, Маркетинг, Управление на проекти, Стопанско управление и учиш в СУ „Св. Климент Охридски“, НБУ, МВБУ;
  • Владееш Microsoft Office на добро ниво;
  • Си енергичен, инициативен, имаш позитивна нагласа и ефективна комуникация;
  • Притежаваш презентационни умения, умения за планиране, организиране и работа в екип;
  • И си активен шофьор кат. “B“

… то търсим точно теб!!!

    При нас ще откриеш:

  • Екип от колеги и приятели, които да те вдъхновяват и подкрепят във всеки момент;
  • Възможност да докажеш себе си и желанието си да се развиваш в нашата компания;
  • Стажантска програма, наставник, знания и умения, които ще са ти полезни не само в професионален план, но и в живота като цяло.

Ако търсиш твоята ДОБРА КОМПАНИЯ, ела при нас!

Гарантираме конфиденциалността на предоставените данни. Може да се запознаеш с Политиката за поверителност на личните данни, обработвани в процедури за подбор на персонал за Групата Овергаз, тук.

 

 

Кандидатствай Виж всички