Свободни позиции - Овергаз

Свободни позиции

Свободни позиции

Овергаз е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията осъществява пълния технологичен цикъл - проектиране, доставка, строителство, инвеститорски контрол, поддръжка и експлоатация на газоразпределителни мрежи. Газификация "до ключ".Ако искате да станете част от нашия екип, кандидатствайте като изберете подходяща за Вас позиция.

Стажант „Корпоративни клиенти“ - обслужване на договори

ОВЕРГАЗ е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията ни цели повишаване на екологичната безопасност и опазване на околната среда. Ангажираността ни в полза на обществени каузи е част от нашето кредо вече почти 30 години.

Ние в Овергаз влагаме сили и желание в развитието на таланта на младите кадри на България, защото вярваме, че могат да допринесат за общността ни с разнообразния си опит, умения и възгледи.

ТОВА СМЕ НИЕ!

Търсим за екипа си Стажант „Корпоративни клиенти за обслужване на договори.

 

Какво те очаква:

Истинска работа от първия ден - обслужване на Договори на стопанските потребители; контролиранe на  подадени месечни количества; изготвяне на справки за задължения и погасявания; изготвяне на писма. Чрез работата ще подобриш комуникационните и организационните си умения. Ще си поставен пред предизвикателства, с които не си се  сблъсквал до този момент и по този начин ще опознаеш по-добре самия себе си - силни страни, слабости и интереси.

 

Какво ние очакваме от теб: 

УВЕРЕНОСТ. АКТИВНОСТ. ВНИМАНИЕ. Това са само няколко качества на страхотния стажант.

Ако ти:

  • Си последен курс по Администрация и управление, Маркетинг, Управление на проекти,Стопанско управление и учиш в СУ „Св. Климент Охридски“, НБУ, МВБУ;
  • Владееш Microsoft Office на добро ниво;
  • Си енергичен, инициативен, имаш позитивна нагласа и ефективна комуникация;
  • Притежеваш презентационни умения, умения за планиране, организиране и работа в екип;

… то търсим точно теб!!!

  При нас ще откриеш:

  • Екип от колеги и приятели, които да те вдъхновяват и подкрепят във всеки момент;
  • Възможност да докажеш себе си и желанието си да се развиваш в нашата компания;
  • Стажантска програма, наставник, знания и умения, които ще са ти полезни не само в професионален план, но и в живота като цяло.

 

Ако търсиш твоята ДОБРА КОМПАНИЯ, ела при нас!

 

Гарантираме конфиденциалността на предоставените данни. Може да се запознаеш с Политиката за поверителност на личните данни, обработвани в процедури за подбор на персонал за Групата Овергаз, тук.

 

 

Кандидатствай Виж всички