С услугата „Равни месечни вноски“ всеки може да има предвидим месечен разход за енергия

Уважаеми клиенти,

За „Овергаз Мрежи“ е от изключително значение Вие, клиентите на услугите, които дружеството предоставя, да сте удовлетворени в максимална степен от тях! Ето защо непрекъснато се стремим да подобряваме тяхното качество и достъпност, за да могат повече домакинства да се възползват от предимствата на природния газ. Синьото гориво възвръща своето ценово предимство пред редица други енергийни източници и продължава да бъде най-икономичното и ефективно енергийно решение за дома, а цената му от началото на годината бележи спад с общо 32%.

С оглед на това бихме желали да припомним, че летните месеци са най-подходящият момент за заявяване на услугата „Равни месечни вноски“. Тя позволява заплащане на фиксирано количество природен газ, разпределено в 11 равни месечни вноски и една изравнителна. Нашите консултанти ще Ви съдействат при определяне на количествата природен газ, които ще бъдат заложени при сключване на споразумението. Необходимо е да заявите желанието си за ползване на услугата еднократно, до края на месец юли, с начална дата 1ви август, след което тя автоматично ще се активира за всяка следваща година. Прекратяване на ползването ѝ може да бъде направено по всяко време. Активирайки услугата  „Равни месечни вноски”, Вие като наши клиенти ще знаете предварително какво количество природен газ ще изразходвате за месеца.

При въпроси и съдействие за активиране на услугата можете да се свържете с нас на Националния информационен телефон 0700 11 110, да ни изпратите Вашето запитване на корпоративния електронен адрес: [email protected], или да посетите клиентски център на дружеството за подписване на необходимите документи.

 

 

С уважение,  

Екипът на  „Овергаз Мрежи“ АД

 

Други новини