12 Октомври 2017

И тази година Овергаз се включи в инициативата „Мениджър за един ден"*.Илина Димитрова, мениджър „Управление на паричните потоци" в„Овергаз Мрежи", отстъпи мястото си на 18-годишната Станислава Савова, като й показа какво е да управляваш финансите на голяма компания.

 

Станислава учи в Националнатафинансово-стопанска гимназия в София. Тя има амбиция да се развива в областта на финансите и ще продължава образованието си в тази посока. Станислава сподели, че размяната с Илина Димитрова й е дала възможност да приложи на практика знанията и уменията, които е придобила в училище. С вълнение тя разказа как за първи път е използвала електронно банкиране, както и впечатленията от работата в Овергаз.

 

*„Мениджър за един ден"е инициатива на JA Bulgaria с над 15 години история. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. Тя помага на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден, като влязат в ролята на мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.